Interim woordvoering

Een van uw woordvoerders is langdurig ziek, met zwangerschapsverlof of kijkt uit naar een andere betrekking. Er zijn ontwikkelingen binnen uw organisatie waarvan u verwacht dat er binnen niet al te lange tijd media-aandacht voor komt. U hebt plannen om uw mediabeleid aan te scherpen of wilt gewoon betere pers voor uw product of dienst. Redenen om tijdelijk een flexibele en ervaren woordvoerder in te huren.

Ilse Heemskerk is beschikbaar voor korte en langere opdrachten om de drukte op uw communicatieafdeling te verlichten.  Ilse is zeer ervaren met zowel de advieskant als zelfstandige woordvoering voor dagbladen, vakmedia, radio, televisie en digitale media. Ilse helpt graag met het analyseren van het eigen nieuws, de onderbouwing van standpunten, het opstellen van factsheets en Q&A’s, het schrijven van persberichten en het leggen van contacten met relevante journalisten.

Ilse heeft ervaring op het gebied van infrastructuur, wetenschap, ruimtelijke ordening, bouwen en wonen, zorg, welzijn, natuurbeleid, sport, onderwijs, landbouw en de levensmiddelenindustrie en beschikt natuurlijk over een zeer uitgebreid journalistennetwerk.