Issue- en crisiscommunicatie

Een goed doortimmerd communicatiebeleid, inzicht in de voor uw organisatie relevante issues, een actuele stakeholdersanalyse, weten waar de sterktes en zwakte zitten en bovenal voorbereid zijn op crises. Het is soms een beetje veel, zeker als uw afdeling Communicatie wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken.

Voor organisaties die geen fulltime woordvoerder in dienst hebben biedt Com’mediair de mogelijkheid tot adhoc communicatie- en crisiscommunicatieadvies. Voor een vast bedrag per maand verzekert u zich van een ervaren woordvoerder op de bank die als  het nodig is direct voor u in actie komt.

Ilse Heemskerk helpt u graag met het maken van een goed plan van aanpak en treedt desgewenst ook op als woordvoerder van uw organisatie. Na een uitgebreid intakegesprek wordt uw organisatie in kaart gebracht met een issuekalender, crisisscenario’s, een korte stakeholderanalyse en een selectie van de meest relevante media. Zo bent u altijd voorbereid mocht zich een crisis of calamiteit voordoen.